Alberto Nicolay nodigt iedereen uit !

BY IN Uncategorized NO COMMENTS YET

RHBCS 81275 BK Alberto Nicolay

Rood-Hit-Blauw Persbericht

Alberto Nicolay nodigt iedereen uit !
Zo’n uitnodiging van Alberto kun je gewoonweg niet weerstaan.. de nieuwe single van deze geboren Amsterdammer heet dan ook; ‘Kom met me dansen’! En gedanst werd er dan ook volop onlangs tijdens de opnames van het televisieprogramma Toppers van Oranje waar Alberto zijn nieuwe single ten gehore bracht. De in Purmerend woonachtige zanger is al vele jaren actief in de muziek en is allang geen onbekende meer in het wereldje. Hij groeide praktisch op de Amsterdamse Dappermarkt op, daar waar de kraam van zijn ouders naast die van de ouders van Gordon stond. Alberto struinde dan ook samen met deze voormalige Topper en televisiepersoonlijkheid vele talentenjachten af in zijn jeugdjaren.

In 1994 verscheen het debuutalbum ‘Would you believe me’ van Alberto dat hij samen met Tjeerd Oosterhuis maakte. Zijn eerste Nederlandstalige single ’Is m’n hart wel groot genoeg’ rolde in 2002 van de persen wat meteen goed was voor noteringen in de hitlijsten. Samen met Dario en Ramon Beense vormde hij kortstondig de formatie Tijdloos en in 2013 was hij te zien in de eerste editie van Bloed Zweet & Tranen. Alberto Nicolay staat bekend als een zeer veelzijdig artiest die garant staat voor zeer vermakelijk optredens. Op het Rood-Hit-Blauw label is de single ‘Kom met me dansen’ van Alberto verschenen waaronder Velibor Weller z’n handtekening zette als producer. Een ritmische, karaktervolle en zeer aanstekelijk zomerse single die snel in het hoofd gaat zitten door het hoge meezinggehalte en de heerlijke muziek. Aanpakken dus deze uitnodiging van Alberto Nicolay!
‘Kom met me dansen’…..alweer zo’n leuke Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Kom met me dansen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Youtube: https://youtu.be/kUpM2hIVy2I
Boekingen Alberto: 06-16650329
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl
Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl
Distributie: Heartselling Hilversum 035- 6775851

 

So, what do you think ?